Conditii generale Azuria.ro

 

CONDITII GENERALE
 
de utilizare a magazinului online Azuria.ro
 
 
 
Prevederi generale
 
Folosirea serviciilor oferite de acest site web este permisa atat utilizatorilor inregistrati cat si utilizatorilor oaspeti. Inregistrandu-va pe site declarati ca acceptati si va obligati sa respectati conditiile generale de mai jos. Societatea va avea dreptul sa schimbe unilateral si fara a anunta in prealabil, continutul conditiilor generale. Fiecare utilizator inregistrat  accepta conditiile generale prezente pentru intreaga perioada de utilizare a magazinului online. 
 
 
 
Conditii de inregistrare pe site
 
Utilizatorii vor fi obligati sa furnizeze si sa introduca in formular date complete si corecte si sa le actualizeze in termen de 7 zile de la data modificarii acestora . In caz ca Utilizatorul furnizeaza date false sau nu actualizeaza la timp datele sale in cazul unor modificari, Azuria.ro isi rezerva dreptul de suspenda fara preaviz contul Utilizatorului.
 
 
 
Protectia datelor cu caracter personal
 
Pentru AZURIA.BG LLC confidentialitatea informatiilor Dvs personale pe care ni le furnizati are o prioritate ridicata. Aceasta politica va Va informa cum ne pasa de datele dvs personale, pe care ni le furnizati prin intermediul site-ului nostru , ce drepturi aveti si modul in care legislatia protejaza aceste drepturi.

Aceasta politica este prezentata intr-un format care va permite usor si cu doar un click sa accesati fiecare dintre capitolele enumerate mai jos. [De asemenea puteti salva aceasta politica in format pdf daca faceti clic aici  [LINK]].

 

1. INFORMATII IMPORTANTE SI CINE SUNTEM NOI

2. DATELE PE CARE LE COLECTAM DESPRE DVS.

3. CUM COLECTAM DATELE DVS. PERSONALE

4. CUM UTILIZAM DATELE DVS. PERSONALE

5. DIVULGAREA DATELOR DVS. PERSONALE UNOR TERTE PERSOANE

6. TRANSFERURI INTERNATIONALE DE DATE

7. SECURITATEA DATELOR

8. PASTRAREA DATELOR

9. DREPTURILE DVS. LEGALE

 

1. INFORMATII IMPORTANTE SI CINE SUNTEM NOI

 

SCOPUL ACESTEI POLITICII

Acest document are rolul de a va informa despre modalitatea in care AZURIA.BG LLC colecteaza si proceseaza date cu caracter personal, ca urmare a utilizarii de catre Dvs. a acestui site web, inclusiv orice date pe care le puteti furniza prin intermediul acestui site, atunci cand va inscrieti la newsletter-ul nostru, achizitionati un produs sau un serviciu sau luati parte la un concurs.

Acest site nu este destinat pentru copii si noi nu colectam constient/intentional date referitoare la copii.

ADMINISTRATOR

AZURIA.BG LLC  este administrator de date personale si este е responsabila pentru datele Dvs. Personale.

 

LEGATURA CU NOI

 

Numele complet persoana juridica : AZURIA.BG LLC

Adresa de Email : azuria@azuria.ro

Adresa: Varna, str. Iliya Penev 22

Numar de telefon: 0888809745

Aveti dreptul de a face o plangere in orice moment Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ( ANSPDCP )

 

MODIFICARI IN ACEASTA POLITICA SI DATORIA DVS. DE A NE INFORMA DE MODIFICARI IN DATELE DVS

Acest document a fost actualizat ultima data la 22.05.2018 г.

 

Datele pe care le avem despre Dvs, trebuie sa fie corecte si de actualitate. Va rugam sa ne instiintati daca apar modificari in datele dvs. personale.

LINK-URI CATRE ALTE SITE-URI WEB

 

Acest site poate include link-uri catre site-uri web terte, plug-in-uri si aplicatii. Facand clic pe aceste link-uri sau acceptarea acestor conexiuni, puteti permite tertilor sa colecteze sau sa divulge date despre Dvs.  Noi nu avem control asupra acestor site-uri web si nu suntem responsabili pentru politicile lor in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale, de aceea va incurajam sa verificati politica lor de confidentialitate.

2.DATELE PE CARE LE COLECTAM PENTRU DVS

 

Date cu caracter personal, sau informatii personale, inseamna orice informatii referitoare la o persoana, care conduc sau pot conduce la identificarea acesteia. Nu sunt incluse datele in care identitatea persoanei vizate a fost eliminata (datele devenind anonime).

 

Putem colecta, utiliza, stoca si transfera diferite tipuri de date cu caracter personal despre Dvs. pe care le-am grupat dupa cum urmeaza:

 

De asemenea, colectam, utilizam și divulgam Date agregate/combinate, precum date statistice sau demografice in orice scop. Datele agregate pot fi derivate din datele Dvs. personale, dar nu sunt considerate date personale potrivit legii, intrucat aceste date Nu dezvaluie direct sau indirect identitatea Dvs. De exemplu, este posibil sa combinam Datele de Utilizare a web site-ului, pentru a calcula procentul de utilizatori care acceseaza o anumita caracteristica a site-ului. Cu toate acestea, daca combinam sau conectam date agregate cu datele Dvs. personale, astfel incat Dvs. sa puteti fi identificat direct sau indirect, vom trata datele agregate/combinate ca date cu caracter personal, acestea fiind utilizate in conformitate cu aceasta Politica.

Nu colectam niciun fel de categorii speciale de date cu caracter personal despre Dvs. (aceasta categorie include date despre: rasa sau etnie, convingeri religioase, morale sau filozofice, viata sexuala, orientarea sexuala, opiniile politice, apartenenta la sindicate, si datele genetice si biometrice). Nu colectam nici informatii despre condamnari si infractiuni penale.

 

DACA NU NE FURNIZATI DATELE DVS. PERSONALE

 

In cazul in care avem o obligatie legala de a colecta date cu caracter personal despre Dvs., sau le colectam în conformitate cu clauzele unui contract perfectat cu Dvs. si nu ne furnizati aceste date atunci cand vi le solicitam, s-ar putea sa nu ne putem executa obligatiile asumate prin contract (de exemplu, pentru a va furniza bunuri sau servicii). In acest caz, este posibil sa fie nevoie sa anulam un produs sau un serviciu pe care, in alte conditii, ar trebui sa vi-l oferim, dar va vom notifica despre aceasta imprejurare daca este cazul la momentul respectiv.

3. CUM COLECTAM DATELE DVS. PERSONALE

Noi folosim metode diferite pentru a colecta date de la si despre Dvs., inclusiv prin:

 

4. CUM UTILIZAM DATELE DVS. PERSONALE

 

Vom folosi datele Dvs. personale doar atunci cand legea ne va permite. Cel mai frecvent, vom folosi datele Dvs. personale în următoarele situatii:

 

In general, nu ne bazam pe consimtamantul Dvs. ca fiind o baza legala pentru procesarea datelor Dvs. personale, decat in legatura cu trimiterea datelor Dvs. personale catre terte parti in ceea ce priveste comunicarile in scop de marketing direct, in acest caz veti fi informat prin e-mail sau mesaj. Dvs. aveti dreptul sa va retrageti consimtamantul, in ceea ce priveste / in privinta marketing-ul, in orice moment, contactandu-ne.

 

SCOPURI PENTRU CARE VOM FOLOSI DATELE DVS. PERSONALE

 

In tabelul de mai jos am stabilit o descriere a tuturor modurilor in care intentionam sa procesam datele Dvs. personale si care este temeiul legal al procesarii.  In cazurile in care am prezentat interesele noastre legale, am concretizat ce anume sunt aceste interese.  

 

Va rugam sa retineti ca este posibil sa procesam datele Dvs. personale in baza mai multor temeiuri legale, in functie de scopul specific al procesarii. Va rugam sa ne contactati,  [LINK CATRE INFORMATIILE DE CONTACT DIN PARTE  1] daca aveti nevoie de detalii despre temeiul legal specific pe care ne intemeiam pentru a procesa datele Dvs. personale, in cazul in care in tabelul de mai jos este prevazut mai mult de un temei legal.

 

Scop/Activitate

Tipul de date

Temeiul legal pentru prelucrare

Pentru a va inregistra ca un client nou

 1. Identitatea
 2. Contact

Executarea contractului cu Dvs.

Pentru a procesa si livra comanda si/sau furnizarea de servicii, inclusiv:

(a) gestionarea platilor si taxelor;

(b) colectarea şi recuperarea debitelor datorate catre noi.

 

 1. Identitatea
 2. Contact
 3. Financiare
 4. Informatii despre trenzactie

 

 1. Executarea contractului cu Dvs.
 2. Necesare pentru interesele noastre legitime

             (pentru a   recupera debitelor datorate catre noi)

 

Pentru a gestiona relaţia noastră cu Dvs., care va include:

 

 1. Notificari despre modificarile aduse termenilor sau politicii de confidentialitate si procesare a datelor cu caracter personal
 2. Solicitari adresate Dvs. prin care sa va exprimati pararea cu privire la noi sau serviciile oferite de noi, precum sondajele
 1. Identitatea
 2. Contact
 3. Date profil
 4. Marketing si comunicare
 1. Executarea contractului cu Dvs
 2. Necesare pentru a se conforma unei obligatii legale
 3. Necesare pentru interesele noastre legitime

(pentru a păstra înregistrările noastre actualizate şi pentru a studia modul in care clientii utilizeaza produsele/serviciile noastre)

 

 

Pentru a administra si a proteja afacerea noastra si acest site web (inclusiv depanare, analiza datelor, testarea, intretinerea sistemului, suport, raportare si stocare a datelor)

 1. Identitatea
 2. Contact
 3. Informatie tehnica
 4. Date de utilizare
 5. Date despre profilul dvs.
 1. Necesare pentru interesele noastre legitime (pentru desfasurarea afacerii noastre, furnizarea de servicii de administrare si IT, securitatea retelei, pentru a preveni frauda si in contextul unei reorganizari de afaceri sau a unui exercitiu de restructurare a grupului)

(b) necesare pentru a se conforma unei obligatii legale

 

 

 

OFERTE PROMOTIONALE DE LA NOI

Putem folosi datele Dvs. (datele de identitate, de contact, de utilizare si de profil), pentru a ne forma o opinie asupra a ceea ce credem ca poate va doriti sau aveti nevoie, sau ceea ce poate fi de interes pentru Dvs.

 

Veti primi comunicări de marketing/publicitare de la noi daca ati solicitat informatii de la noi sau daca ati achizitionat bunuri sau servicii de la acest site, daca ne-ati furnizat detaliile Dvs. atunci cand ati intrat intr-un concurs sau ati fost inregistrat pentru o promotie/tombola si, in fiecare din aceste cazuri, nu ati optat pentru a nu primi astfel de informari de marketing/publicitare.

 

ACTIVITATI DE MARKETING PRESTATE DE TERTE PARTI

Va vom solicita acordul expres, inainte de a va divulga datele cu caracter personal catre orice companie terta in scopuri de marketing/publicitate . 

DEZABONARE

 In orice moment puteti solicita sa nu va mai trimitem mesaje de marketing/publicitare, apasand  link-ul de dezabonare, pe care il puteti accesa din fiecare din mesajele noastre de marketing sau daca ne contactati in orice timp. 

In cazul In care renuntati la primirea acestor mesaje de marketing/publicitare, acest lucru nu va afecta procesarea datele Dvs. cu caracter personal, in alte scopuri non-publicitare, de exemplu la vanzare de marfa sau serviciu, sau orice alta tranzactie.

 

FISIERE COOKIE

Va puteti seta browserul de internet folosit, sa refuze toate sau doar unele fisiere cookie. Daca dezactivati sau refuzati fisierele cookie, va rugam sa retineti ca unele functionalitati ale acestui site web pot deveni inaccesibile sau site-ul nu va functiona corect.

MODIFICARI ALE SCOPURILOR PROCESARII DATELOR DVS.

 

Vom folosi datele Dvs. personale, doar in scopurile pentru care le-am colectat, cu exceptia cazului in care consideram in mod rezonabil ca trebuie sa le utilizam pentru un alt scop si ca scopul si motivul este compatibil cu scopul initial.

 

Daca va trebui sa utilizam datele Dvs. personale, pentru un scop fara o legatura cu scopul original, va vom notifica si va vom explica temeiul legal care ne permite sa facem acest lucru.  

5. DIVULGAREA DATELOR DVS. PERSONALE UNOR TERTE PERSOANE

 

Este posibil sa divulgam datele Dvs. cu caracter personal, catre tertii mentionanti mai jos, pentru scopurile stabilite in tabelul de la punctul 4 de mai sus:

 

 

Solicitam tuturor tertilor sa respecte securitatea datelor dumneavoastra personale si sa le trateze in conformitate cu legea. Nu permitem furnizorilor nostri de servicii, sa utilizeze datele dumneavoastra personale in scopuri proprii, ci doar le permitem sa proceseze datele Dvs. personale in scopuri mentionate in acest document si in conformitate cu instructiunile noastre. 

6. TRANSFERURI INTERNATIONALE DE DATE

Cu exceptia cazului in care este expres mentionat altfel in acest document, datele Dvs. personale nu vor fi transferate in afara spatiului economic european (SEE).

7. SECURITATEA DATELOR

 

Am pus in aplicare masuri adecvate de securitate pentru a preveni pierderea accidentala a datelor dumneavoastra personale, utilizarea sau accesarea intr-un mod neautorizat, modificarea sau divulgarea acestora. În plus, limităm accesul angajatilor tertilor, agentilor, contractantilor si altor terti, la datele Dvs. personale, doar la ceea ce este absolut necesar, in raport de scopurile mentionate in acest document. Acestia vor procesa datele Dvs. personale doar in baza instructiunilor noastre, fiind totodata supusi obligatiei de confidentialitate.

 

Suplimentar, am pus in aplicare proceduri pentru a face fata oricarei brese de securitate cu privire la datele Dvs. personale. Daca vor exista brese de securitate, iar datele Dvs. vor fi afectate, va vom notifica atat pe Dvs, cat si Autoritatea publica relevanta.

 

8. PASTRAREA DATELOR

Cat timp vom pastra datele Dvs. personale 

 

Vom pastra datele dumneavoastra personale atat timp cat este necesar pentru a indeplini scopurile pentru care le-am colectat, inclusiv in scopul indeplinirii oricaror obligatii legale.

 

Pentru a determina perioada de pastrare adecvata a datelor Dvs. cu caracter personal, luam in considerare urmatoarele criterii: cantitatea, natura si sensibilitatea datelor cu caracter personal, riscul potential de vatamare a Dvs., ca urmare a unei utilizari sau divulgari neautorizate a datelor cu caracter personal, scopurile pentru care procesam date cu caracter personal si daca putem realiza aceste scopuri prin alte mijloace, precum şi obligatiile legale aplicabile.

 

Legea ne obliga sa pastram informatii de baza despre clientii nostri (precum nume, date de contact, date financiare si informatie de tranzactii facute) pentru  perioada de  10 ani.

 

9. DREPTURILE DVS. LEGALE

 

Legislatia privind protectia datelor cu caracter personal, va recunoaste o serie de drepturi, inclusiv:

 

 

 

Dacă doriti sa exercitati oricare dintre drepturile stabilite mai sus, va rugam sa ne contactati.

 

Nu va vom cere sa platiti nicio taxa pentru a va exercita drepturile Dvs. de acces la datele cu caracter personal. Cu toate acestea, s-ar putea sa va percepem o taxa rezonabila  in cazul in care cererea Dvs. este in mod clar nefondata, repetitiva sau excesiva.

 

Ar putea fi necesar sa va solicitam informatii specifice, pentru a ne ajuta sa va verificam identitatea si sa va sprijinim, in exercitarea drepturilor Dvs. referitoare la datele cu caracter personal.  Aceasta este o masura de securitate, pentru a ne asigura ca datele cu caracter personal nu sunt divulgate unor persoane care nu au dreptul sa le fie divulgate.

 

Incercam sa raspundem tuturor solicitarilor legitime in termen de maxim o luna. Ocazional, comunicarea unui raspuns poate dura mai mult de o luna, daca cererea dumneavoastra este deosebit de complexa sau ati facut mai multe cereri. In acest caz, va vom notifica un termen estimativ de raspuns si va vom tine la curent cu stadiul cererii/cererilor Dvs.

 
Preturi
 
AZURIA.BG LLC isi rezerva dreptul de a modifica preturile produselor de pe site oricand si fara un anunt prealabil. Utilizatorul se obliga sa plateasca pretul care este afisat in magazinul electronic la momentul efectuarii comenzii indiferent daca acest pret este mai mic sau mai mare decat pretul actual. In cazul erorilor tehnice publicate pe  Azuria.ro, AZURIA.BG LLC isi rezerva dreptul sa refuze executarea comenzii si nu datoreaza Utilizatorului nicio despagubire, decat recuperarea sumelor platite in avans de catre utilizator daca sunt astfel de sume .
 
 
 
Livrare
 
Livrarea marfurilor comandate este gratuita si se face in functie de modul de livrare ales de catre Utilizator si in conformitate cu termenii stabiliti. AZURIA.BG LLC isi rezerva dreptul de a prelungi termenul livrarii stabilit cu  7 zile fara o notificare prealabila a Utilizatorului ca si sa prelungeasca termenul livrarii cu peste 7 zile cu acordul Utilizatorului dat in prealabil.
 
AZURIA.BG LLC isi rezerva dreptul sa schimbe subcontractorul care efectueaza livrarea fara o notificare prealabila a Utilizatorului in cazul in care nu se va schimba pretul, termenul ca si modul livrarii .
 
Livrarea gratuita pentru toate comenzile este valabila doar pentru teritoriul Romaniei. Termenii si preturile pentru comenzile pentru strainatate vor fi stabilte ulterior cu Utilizatorii.
 
 
 
Predarea marfii
 
Marfa se va preda Utilizatortului sau unei persoane terte care se va afla la adresa livrarii si care o va receptiona si va confirma primirea marfii in numele Utilizatorului. La predarea marfii, Utilizatorul sau a treia persoana va semna documentele de insotire a marfii . In cazul in care Utilizatorul nu a fost prezent in termenul de livrare la adresa indicata  de acesta sau nu s-au asigurat accesul si conditiile necesare pentru predarea marfii in acest termen, Azuria.ro este exonerata de obligatia sa de a livra marfa comandata. Utilizatorul isi poate reafirma dorinta de a primi marfa si dupa expirarea termenului de livrare in care nu a fost gasit la adresa respectiva, acoperind toate costurile de a doua livrare. In acest caz incepe o noua perioada de livrare de la data confirmarii.
 
Drept de retur
 
Utilizatorul  are dreptul de a returna  produsul comandat in cazurile in care:
 
- produsul livrat in mod evident nu corespunde comenzii Utilizatorului si acest lucru se poate constata prin simpla examinare a marfii;
 
- produsul sau ambalajul acestuia a fost deteriorat in timpul transportului;
 
- pretul care trebuie platit de catre Utilizator, nu corespunde pretului datorat;
 
In cazurile de difernete dintre marfa comandata si cea receptionata si care nu s-ar putea constata pana in momentul livrarii, Utilizatorul poate cere ca marfa livrata sa fie inlocuita cu una care corespunde comenzii plasate in termen de 24 de ore de la data receptionarii acesteia.
 
Utilizatorul are dreptul fara a datora compensatii sau penalitatii, sa renunte la constractul incheiat returnand produsele in termen de 14 zile lucratoare incepand cu data primirii produselor. In acest caz Utilizatorul trebuie sa returneze produsele integre, fara defecte interioare sau exterioare si complet ambalate  in ambalajul original. Costurile de livrare vor fi suportate de client si nu se vor recupera. Dupa primirea marfii returnate si examinarea ei, intreaga suma platita de client se va returna cu exceptia costurilor de livrare - in contul clientului in termen legal de 30 de zile .
 
 
 
Dispozitii finale
 
Azuria.ro nu isi asuma nicio responsabilitate in ceea ce priveste neasigurarea accesului la magazinul online, ca si in ceea ce priveste neprelucrarea sau prelucrarea care nu este facuta la timp a comenzilor datorita unor imprejurarii care sunt in afara controlullui societatii - cazuri de forta majora, evenimente neprevazute, probleme cu reteaua Internet, etc.
 
Azuria.ro nu isi asuma nicio raspundere pentru prejudiciile sau daunele rezultand din utilizarea acestui site web. 
 
Prin acceptarea Conditiilor generale prezente, Utilizatorul va exprima acordul sau de a primi mesaje comerciale nesolicitate de la Azuria.ro 
 
Toate neintelegerile care nu vor putea fi rezolvate prin prezentele Conditii generale, vor fi solutionate conform legislatiei in vigoare.
 
 
 
Contact:
 
In conformitate cu art.4 din Legea privind comertul electronic
 
 

Detalii firma:

AZURIA.BG LLC

CIF: 203896081

Sediu social: Bulgaria, Varna, str. Iliya Penev 22

Adresa: Bulgaria, Varna,  str. Iliya Penev 22

Е-mail: azuria@azuria.ro